R O M N I A

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL DE PE LÅNG TRIBUNALUL

B U Z A U

OPERATOR 3977

7/VIII/3/2012 03.02.2012

 

COMUNICAT

ARESTARE PREVENTIVA OMOR-

 

Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau au inaintat la data de 03.02.2012 propunerea de arestare preventiva a inculpatului Stanciu Stanel Marian sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

Magistratii Tribunalului Buzau au admis propunerea procurorilor si au dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 29 de zile.

Probatoriul administrat in cauza,in aceasta faza a urmaririi penale,a relevat urmatoarea situatie de fapt:

In noaptea de 20/21.02.2012,in timp ce se afla la domiciliul victimei R.A.,inculpatul a avut un conflict spontan cu victima pe care a lovit-o de mai multe ori cu un cutit in zona capului.Ulterior, inculpatul a incendiat camera in care se afla victima si a incuiat usa prin exterior,actiune in urma careia victima a decedat,fiind intoxicata cu monoxid de carbon.

Cercetarile continua in cauza pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si vederea stabilirii raspunderii juridice.

 

Biroul de presa